Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen 01-03-2002

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-03-2002 Persberichten district Rijn en Venen, 09.40 uur

Bestelauto met eigen wil

HARMELEN- Donderdagmiddag raakte een bestelauto te water op de Spijcklaan.

Om 17.10 uur kreeg de politie een melding dat er een auto te water was geraakt op genoemde lokatie. Ter plaatse bleek er niemand in de bestelbus te zitten. De eigenaar, een 36-jarige man uit Maarssen, had zijn bus geparkeerd en was een gebouw binnen gegaan. Toen hij terug kwam, stond de bus niet meer op zijn plaats, maar lag op de kop in de sloot. Door een helling in de weg was de bus achteruit gaan rijden, omdat de eigenaar het voertuig niet op de handrem had gezet. De auto is inmiddels uit de sloot getakeld.

Verkeerscontrole

MAARSSEN- Donderdagmiddag rond 17.00 uur heeft de politie een algemene verkeerscontrole gehouden op de Gageldijk ter hoogte van het parkeerterrein van de Maarsseveense plassen.

Tijdens deze controle zijn drie bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van een autogordel. Tevens heeft de politie enkele bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Niemand had teveel gedronken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie