Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wateroverlast Wellekade

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Deventer

Wateroverlast Wellekade

De waterstand van de IJssel blijft momenteel rondom de 6.00 meter stabiel. De verwachting is dat de Welle in het weekend NIET zal overstromen. Wel zal bij het passeren van een binnenvaartschip wat golfslag ontstaan. Dat geeft enig verkeershinder voor de weggebruiker van de Welle. Deze hoeveelheid water is binnen 15 minuten weggepompt. Indien het water te hoog op de Welle staat, dan bestaat de mogelijkheid deze tijdelijk af te sluiten totdat het acceptabel is om het verkeer doorgang te verlenen. Inmiddels zijn voor deze maatregelen zowel aan de Melkertstraat als bij de Vispoort schrikhekken ter beschikking.

Voor meer informatie over de waterstanden vindt u in de kolom hiernaast meer informatie over de waterstand.

De parkeerplaatsen bij het IJsselhotel (overzijde de Worp) zullen gedeeltelijk onder water komen te staan. Aan de toegangsweg staan schrikhekken met het C1 bord. Ondanks deze maatregel wordt er toch geparkeerd. Dit gebeurt op eigen risico van de automobilist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie