Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sportcoördinatiepunt gemeente Soest van start

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Soest

Sportcoördinatiepunt per 1 maart 2002 van start

Met ingang van 1 maart 2002 treedt Rachel Wouters in dienst als projectmedewerker bij het Sportcoördinatiepunt van de gemeente Soest. Mevrouw Wouters heeft vrijetijdswetenschappen gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant in de afstudeerrichting sport, bewegings- en lichaamscultuur en daarnaast management en marketing.

In het kader van het project 'Breedtesportimpuls gemeente Soest' is het aanstellen van een sportcoördinator een van de drie peilers die zijn gericht op de verbetering en versterking van de organisatorische sportinfrastructuur. De sportcoördinator heeft een neutrale dan wel soevereine functie die een herkenbaar gemeentelijk loket ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie