Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst Grote Kerk Emmen

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Emmen


---

Persbericht: Bijeenkomst Grote Kerk 1 maart, 25 februari 2002

Presentatie agenda Masterplan en Nota Kunst&Cultuur Uitnodiging bijeenkomst Grote Kerk 1 maart 2002

Op vrijdag 1 maart nodigen wij u (aanvang 9.30 uur) uit voor een inloopbijeenkomst in de Grote Kerk (Marktplein). Naast het presenteren van de voorlopige agenda van het masterplan aan alle geinteresseerde Emmenaren wordt tevens het officiële startsein gegeven voor de nieuwe nota Kunst & Cultuur. Onderwerpen die hierbij aan de orde komen hebben nauwe relatie met het masterplan. Denk bijvoorbeeld aan de wens voor een bruisend en dynamisch stadshart en het vervangen van het huidige stadstheater op een nader te bepalen locatie in het centrum. Tevens presenteren een aantal (culturele) verenigingen die in het centrum actief zijn zich middels verschillende marktkramen.

Programma
9.30 uur

Opening inloopbijeenkomst door mevr. J. Hoogland-Foppen, wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling & Wonen,
9.45 uur

Officiële startsein Nota Kunst & Cultuur door Dhr. H. Klaver, wethouder Kunst & Cultuur
10.00-15.00 uur

Inloopbijeenkomst en presentatie verschillende (culturele) verenigingen die in het centrum actief zijn

Masterplan Emmen Centrum 2020
Het staat iedereen vrij de hele dag in en uit te lopen om te zien wat de agendafase van het masterplan Emmen Centrum 2020 tot nu toe heeft opgeleverd. Tevens is er de mogelijkheid om te reageren op de verschillende themas die op de voorlopige agenda van het masterplan zijn vermeld. Het opstellen van de agenda die in april aan de raad wordt aangeboden, betekent de start voor de volgende fase, de visiefase. In deze fase worden de onderzoeksvragen die uit de agenda naar voren komen nader uitgewerkt. Ook via de site van de gemeente: www.emmen.nl (emmen, projecten en plannen, plannen, Masterplan Emmen Centrum 2020) kan vanaf 1 maart gereageerd worden op de voorlopige agenda.

Cultuurnota
Al enige tijd wordt er hard gewerkt aan de nieuwe Cultuurnota. Het is een project dat net als het Masterplan in samenspraak met de culturele instellingen en inwoners van de gemeente Emmen tot stand komt. Vandaag wordt het officiële startsein gegeven voor de verdere ontwikkeling van deze Cultuurnota. Alle informatie over de nota is vanaf 1 maart te vinden op www.Emmen.nl (cultuur, cultuurnota)


---


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2002 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie