Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 01-03-2002

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 1-03-2002 Mediaberichten 1maart 2002 12.15 uur

Weert Geweldpleger aangehouden

WEERT De politie heeft donderdagmiddag een 44-jarige in Stramproy wonende man aangehouden, die een 37-jarige vrouw zou hebben mishandeld. De man is ingesloten en in verzekering gesteld. Omstanders meldden de politie omstreeks 15.40 uur dat in de Looimolenstraat een vrouw in elkaar werd geslagen door een donkere man. Agenten troffen de man aan, maar hij weigerde in te gaan op vragen over het gebeuren. De vrouw wilde aangifte doen van mishandeling, zodat de verdachte werd aangehouden. Hij moest met gepast geweld worden overmeesterd en geboeid omdat hij wilde weglopen en zich verzette. Na te zijn overgebracht naar het bureau, werd hij bij de voorgeleiding opnieuw agressief en bedreigde een agent. Hierop werd besloten hem over te brengen naar het huis van bewaring te Roermond voor insluiting.

Venlo Tasjesroof

VENLO Een 39-jarige in Venlo wonende vrouw is donderdagmiddag slachtoffer geworden van een tasjesroof. De vrouw werd door een onbekende man belaagd terwijl zij over de Begijnengang liep. Plotseling werd haar schoudertas vanachteren door de onbekende van haar schouder getrokken, waarna de dader ermee wegrende richting Klaasstraat.

Horn Spookrijder veroorzaakt aanrijding

HORN Een onbekend gebleven automobilist heeft donderdagmiddag omstreeks 16.50 uur op de Napoleonsweg een kettingbotsing veroorzaakt door tegen het verkeer in te rijden. Bij de aanrijding raakten drie autos betrokken. Twee bestuursters liepen letsel op en werden ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis. De spookrijder verdween zonder zijn identiteit bekend te maken. De drie automobilistes reden over de Napoleonsweg vanuit de N280 in de richting van de kruising met de Heythuyserweg. Toen de 25-jarige bestuurster uit Heythuysen zag dat op haar weghelft haar een auto als spookrijder tegemoet kwam, remde zij af. Op het moment dat ze bijna stilstond reed de spookrijder over de verhoogde middengeleiding om zijn weg aan de andere zijde in de zelfde richting te vervolgen. Een tweede auto, bestuurd door een 40-jarige vrouw uit Maasbree, reed tegen de stilstaande auto van de vrouw, waarna een derde auto hier weer achterop reed. Deze werd bestuurd door een 20-jarige automobiliste eveneens uit Maasbree. De 40-jarige vrouw werd naar het ziekenhuis van Roermond overgebracht ter observatie. De vrouw uit Heythuysen werd met nekletsel naar het ziekenhuis van Weert vervoerd, maar kon na behandeling huiswaarts. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de spookrijder.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie