Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming directeur-generaal bij ministerie LNV

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Algemene Zaken
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Algemene Zaken

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Persbericht ministerraad

1 maart 2002
BENOEMING DIRECTEUR-GENERAAL BIJ HET MINISTERIE VAN LANDBOUW, NATUURBEHEER EN VISSERIJ

De ministerraad heeft besloten mr. R.M. Bergkamp voor te dragen als directeur-generaal bij het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. De voordracht wordt gedaan door minister De Vries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, in overeenstemming met minister Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Het betreft een functie in het kader van de Algemene Bestuursdienst.

Renée Bergkamp (42) studeerde in 1982 af aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Van 1983 tot 1999 was zij al werkzaam bij het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Tot 1994 werkte mevrouw Bergkamp bij de directie Juridische en Bedrijfsorganisatorische Zaken, vanaf 1989 als adjunct-directeur. Van 1994 tot 1999 was zij plaatsvervangend-directeur bij de directie Internationale Zaken.

Sinds 1 september 1999 is zij werkzaam bij het Ministerie van Justitie, tot augustus 2000 als directeur Handhaving en sindsdien als directeur Vreemdelingenbeleid.

RVD 01.03.2002reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie