Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pictrography nog aantrekkelijker

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Bron: Fujifilm
Zoek soortgelijke berichten

Fujifilm1 maart 2002
Pictrography nog aantrekkelijker

Met nieuwe mogelijkheden zoals color management instellingen in Photoshop plugin en printerdriver, netwerk mogelijkheden en snellere SCSI aansluiting worden Pictrography fotobelichters nog aantrekkelijker. Bij gebruik in combinatie met Macintosh computers maakt het Quickprint voor Picto programma de productie van hoge kwaliteit afdrukken veel sneller en gemakkelijker. De houdbaarheid van Pictrography afdrukken wordt verdubbeld en de prijzen voor Pictrography printers en materialen zijn verlaagd. Persberichten over Pictrography, nieuwe digitale camera's, nieuwe visuele kleurcontrole set VIT en 3e generatie Super CCD zijn bereikbaar via onderstaande link.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie