Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Cystic Fibrosis en Belastingen' is weer verkrijgbaar

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting
Zoek soortgelijke berichten

Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

"Cystic Fibrosis en Belastingen" is weer verkrijgbaar!


01-03-2002
De nieuwe uitgave (februari 2002) van het informatieblad "Cystic Fibrosis en Belastingen" is zojuist weer verschenen. Het informatieblad verschijnt jaarlijks in een herziene versie, geheel aangepast aan de laatste ontwikkelingen. De uitgave is tegen vergoeding van de verzendkosten aan te vragen via het bureau van de NCFS of te bestellen via het elektronisch bestelformulier op deze website (zie de link Publicaties bestellen onderaan elke pagina).

Over de aftrek van dieetkosten is dit jaar goed nieuws te melden. De mogelijkheden voor aftrek van dieetkosten zijn namelijk verruimd. De drempel is verlaagd van f750 naar f250, het hele bedrag aan extra kosten is nu aftrekbaar en er is een tweede dieet bijgekomen dat in aanmerking komt voor belastingaftrek. Naast het energie en eiwit verrijkte dieet is nu ook het energie verrijkte dieet aftrekbaar. De af te trekken bedragen zijn respectievelijk f850 en f711 (386 en 323).

Meer hierover en over andere aftrekmogelijkheden in verband met Cystic Fibrosis (en voorwaarden en beperkingen) kunt u vinden in de brochure Cystic Fibrosis en Belastingen.

Zie ook in het ActualiteitenArchief van deze website: Belastingtips voor ziektekosten

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail (info@ncfs.nl)

Geregistreerd bij het Centraal Bureau Fondsenwerving

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie