Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dagboek burgemeester Sala gemeente Wageningen

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wageningen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Wageningen

Dagboek burgemeester Sala

Burgemeester Jaap Sala heeft tijdens zijn bezoek vorig jaar aan Ndiza (Rwanda) een persoonlijk reisverslag geschreven. Dit dagboek is nu verkrijgbaar bij het informatiecentrum in het stadhuis, Markt 22, tel. 492400. De kosten van het verslag zijn 5 euro.

Gemeentelijk reisverslag

Er verschijnt vanuit de gemeente Wageningen ook een zakelijk reisverslag over de reis naar Ndiza in september 2001. De gemeente had gehoopt het verslag reeds in december aan te kunnen aanbieden, maar dit is helaas niet gelukt. We hopen het verslag in februari/maart ter inzage te kunnen leggen in het informatiecentrum, stadhuis, Markt 22.

Het zakelijk reisverslag van de gemeente geeft op chronologische wijze het programma weer, dat de delegatie in Rwanda heeft gevolgd. Degenen die zich tijdens de informatieavond hebben ingeschreven krijgen het verslag te zijner tijd automatisch toegestuurd. Andere geïnteresseerden kunnen het verslag opvragen via tel. 492400. Aan dit verslag zijn geen kosten verbonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie