Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 01-03-2002

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 1-03-2002 Persbericht district De Leijgraaf

AUTO GESTOLEN

Donderdagavond werd vanaf de Hoge Slagen in `s-Hertogenbosch een blauwe Mazda 626 gestolen. De auto werd later aangetroffen op de Edisonweg in Veghel. De bestuurder had zich in de modder vastgereden. Een getuige die langs kwam vertrouwde een en ander niet en waarschuwde de politie. De aangetroffen bestuurder, een 42-jarige man uit s-Hertogenbosch, bleek de auto te hebben gestolen. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

GEWONDEN BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding op de Zeelandsedijk in Volkel zijn donderdagavond twee personen ge-wond geraakt. Het ongeval ontstond toen een 38-jarige autobestuurder uit Zeeland ter hoogte van de ingang vliegbasis geen voorrang kreeg van een 22-jarige man uit Venlo. Beide autobestuurders kwamen met de schrik vrij, doch de twee inzittenden van de man uit Venlo raakten gewond. De slachtoffers, een 18-jarige vrouw en een 24-jarige man en plaatsgenoten van de bestuurder, zijn met hoofdletsel en nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie