Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Algemeen Directeur Adecco Benelux ambitieus van start

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ADECCO

Nieuwe Algemeen Directeur Adecco Benelux ambitieus van start

persbericht Utrecht,1 maart 2002

Aanscherping bedrijfsbeleid zorgt voor meer voeling met het werkveld en focus op klanten

Nieuwe Algemeen Directeur van
Adecco Benelux ambitieus van start

Utrecht,1 maart 2002.
De komst van Mark De Smedt als Algemeen Directeur van Adecco Benelux heeft geleid tot een aanscherping van het al bestaande bedrijfsbeleid. 'Het roer gaat niet om, ik stuur alleen een beetje bij', zo verwoordt De Smedt het zelf. Een en ander moet leiden tot een zodanige vergroting van het marktaandeel, dat Adecco één van de drie grootste uitzendorganisaties in Nederland wordt. Een betere voeling met het werkveld in de gehele organisatie én de focus op klanten is in de visie van De Smedt noodzakelijk om dat doel te bereiken. De aanstelling van een Commercieel Directeur sluit daarbij aan.

De eerste Commercieel Directeur van Adecco Nederland is Emil Broekman. Hij is afkomstig uit de eigen gelederen. Zijn zeer brede 17 jarige ervaring als National Account Director combineerde hij het afgelopen jaar met die van regiodirecteur. Broekman gaat nu als verantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken de regiodirecteuren en de Adecco specialties Bouw, Hospitality, Medisch, Call Centers,Werving & Selectie en International Recruitment aansturen. Daarnaast zal hij voortdurend bekijken hoe de dienstverlening van Adecco nog effectiever en efficiënter ingezet kan worden voor de klanten. 'Ik ben ervan overtuigd dat het succes van een uitzendorganisatie begint bij de vestigingen', licht De Smedt toe. 'Onze klanten moeten het gevoel hebben dat ze gehoord worden, ook door de leiding van ons bedrijf. Vandaar dat we de functie van Commercieel Directeur in het leven hebben geroepen. Zo maken we de communicatielijnen korter, zijn we beter op de hoogte van wat er speelt in het werkveld en kunnen we sneller anticiperen op de wensen van de klant.'

Voldoende mogelijkheden
De benoeming van een Commercieel Directeur is de eerste belangrijke ingreep van De Smedt sinds hij in januari 2002 aantrad als Algemeen Directeur van Adecco Benelux. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft de 40-jarige Belg zijn sporen in het bedrijfsleven al verdiend. Zo zorgde hij in dienst van Apple Computers voor een groeiend marktaandeel in Spanje en een forse omzetstijging in België. Verder was hij succesvol als General Manager van Sun Parks Resorts en was hij verantwoordelijk voor de lancering van de Belgische en Franse afdeling van Scoot. Bij Adecco wil De Smedt één van de drie grootste uitzendorganisaties in Nederland worden. 'Dat is zeker haalbaar. We zitten nu al vlak onder de top, de Nederlandse markt biedt nog voldoende mogelijkheden en we beschikken over uitstekende mensen', aldus de nieuwe Algemeen Directeur van Adecco Benelux.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

=

Over Adecco
Adecco SA is wereldwijd marktleider op het gebied van personeelsdiensten. De van oorsprong Zwitserse organisatie omvat bijna zesduizend kantoren met in totaal dertigduizend medewerkers in 58 landen.

Nadere informatie
Voor meer informatie over Adecco en/of over de nieuwe Algemeen Directeur en Commercieel Directeur kunt u contact opnemen met Marketing manager

Rinus Wittenberg
Telefoon: 030 247 55 55
E-mail: (Rinus.Wittenberg@Adecco.nl)


01 mrt 02 16:59
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie