Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Akkoord tijdskrediet goedgekeurd

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

Op voorstel van Renaat LANDUYT, Vlaams minister van Werk- gelegenheid en Toerisme, hechtte de Vlaamse regering haar goedkeuring aan een besluit over het tijdskrediet. Het nieuwe besluit was noodzakelijk na het vorige week afge- sloten akkoord tussen de federale overheid en de Gewes- ten.

Voortaan zullen de aanmoedigingspremies voor loopbaan- vermindering en voor een landingsbaan (ouder dan 50 jaar) door de federale overheid worden uitbetaald. De Vlaamse aanmoedigingspremies in het kader van het opleidings- krediet, het zorgkrediet en de bijzondere premies voor de werknemers van bedrijven in moeilijkheden en bedrijven waar een herstructurering plaatsvindt, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie