Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aangifteformulieren voor landbouwers worden gebundeld

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

De Vlaamse regering heeft op voorstel van Vlaams minister van Leefmilieu en Landbouw Vera DUA haar principiële goedkeuring gehecht aan een samenwerking tussen de afdeling Heffingen van de Vlaamse Milieumaatschappij en Mestbank van de Vlaamse Landmaatschappij voor het verzenden van aangifteformulieren naar de landbouwers. Deze maatregel kadert in het project "Administratieve vereenvoudiging".

De samenwerking bestaat erin dat de aangifteformulieren voor de mestheffing, de heffing op de verontreiniging van oppervlaktewater en de heffing op de grondwaterwinning via één zending aan de landbouwers wordt overgemaakt. Het aangifteformulier voor de heffing op de
waterverontreiniging en de heffing op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie