Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeenten Rotterdam en Westvoorne willen samenwerken

Datum nieuwsfeit: 01-03-2002
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam

Gemeenten Rotterdam en Westvoorne willen samenwerken

De gemeenten Rotterdam en Westvoorne willen gezamenlijke afspraken maken om het woon- en leefmilieu in Westvoorne te verbeteren. Dit gebeurt o.a. door de positie van Westvoorne als een `hoogwaardige, landschappelijke, toeristisch-recreatieve gemeente' binnen de Stadsregio Rotterdam te versterken. Beide gemeenten willen via een te sluiten convenant een aantal onderdelen uit ROM-Rijnmond versneld uitvoeren en concrete knelpunten op het gebied van ontsluiting en bereikbaarheid en de glastuinbouwsector oplossen. Dit staat in een intentieverklaring die wethouder Marijke Groenewegen van Westvoorne en wethouder Peter van Dijk van Rotterdam vandaag hebben ondertekend.

Het convenant, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie