Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Medailles voor brandweer Delfzijl

Datum nieuwsfeit: 02-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Delfzijl
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Delfzijl

INFORMATIE

26-02-02

Medailles voor brandweer Delfzijl

Op zaterdag 2 maart wordt in De Bolder aan het Molenbergplein de jaarlijkse avond van het brandweerkorps van de gemeente Delfzijl gehouden. Het college van burgemeester en wethouders biedt deze avond als blijk van waardering jaarlijks aan. Tijdens de avond onderscheidt burgemeester Haaksman negen personen met medailles voor langdurige brandweerdienst.

H. Oostland van blusgroep Woldendorp en W. Wilken en W. Zuidhof van blusgroep Delfzijl worden gehuldigd vanwege hun 25-jarige betrokkenheid bij de brandweer. T. Knapper van blusgroep Wagenborgen viert zijn 20-jarig dienstverband. Zowel G. Gerritsen, W.G. Kuiper en H. West van blusgroep Delfzijl als P. Mewe en H. Jansema van blusgroep Wagenborgen zijn 12,5 jaar actief als brandweerman. Verder wordt afscheid genomen van G. Ausema, G. Gerritsen en A. Stegmeier in verband met het bereiken van de 55-jarige leeftijd. Ook is er aandacht voor de partners van de brandweerlieden. Hun steun is onmisbaar voor de vrijwillige brandweerlieden die bij nacht en ontij kunnen worden opgeroepen.

Het brandweerkorps van de gemeente Delfzijl, met kazernes in Bierum, Delfzijl, Wagenborgen en Woldendorp, bestaat volledig uit vrijwilligers die ondersteund worden door een kleine beroepskern.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie