Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Leiden ontvangt dé Stembus

Datum nieuwsfeit: 02-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Gemeente Leiden ontvangt dé Stembus

Op zaterdag 2 maart 2002 ontvangt de gemeente Leiden dé Stembus ontvangen. Deze bus is ook in de verschillende televisiespotjes te zien en maakt een toer door het land.
Van 10.00 tot 12.00 uur staat dé Stembus voor De Waag (naast V&D). Dé Stembus is op bezoek in Leiden met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 6 maart a.s.

In en rond dé Stembus kunnen belangstellenden informatie krijgen en vragen stellen over de verkiezingen. Ze kunnen de verkiezingsspotjes zien en horen en er worden ballonnen en stickers uitgedeeld. In de bus kan men ook de speciale verkiezingensite bezoeken. Via de site kunnen bezoekers onder meer meedoen aan een quiz, een vraag stellen over de verkiezingen of een herinnerings-sms aanvragen.

Deze stembus maakt onderdeel uit van de landelijke campagne 'Verkiezingen. U komt toch ook?' waarin de overheid de kiezers uitnodigt om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart. De campagne is begin februari door minister De Vries gestart en sindsdien zijn op de verschillende radio- en televisiezenders spotjes voor de gemeenteraadsverkiezingen te zien en te horen. Daarnaast ontvangen nieuwe stemmers een welkomstpakket met daarin informatie en uitleg over de verkiezingen en agendastickers om de verkiezingsdata niet te vergeten. Ook is er een website op internet geopend over de verkiezingen. Deze site is te vinden op www.ukomttochook.nl of www.jijkomttochook.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie