Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dag bij Stichting Keizorg Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 02-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stichting Keizorg
Zoek soortgelijke berichten

Stichting Keizorg


PERSBERICHT

Open dag bij Stichting Keizorg

Begin volgende week laat Stichting Keizorg bij 80.000 huishoudens in de Amersfoortse regio de flyer `Kom Kei'ken in onze instellingen' in de bus vallen. De gehele zorgsector houdt zaterdag 2 maart een landelijke open dag, als onderdeel van de campagne `De Zorg. Het echte werk'. Bij Keizorg kunnen geïnteresseerden op die dag een kijkje nemen achter de schermen van De Lichtenberg (ouderenzorg en verpleeghuiszorg aan de Utrechtseweg, vlakbij de Stichtse Rotonde) en Ouderenzorg Nijenstede (tegenover Park Randenbroek).

Een tekort aan personeel: een bekend verschijnsel voor iedereen die betrokken is bij de zorg. Ook Stichting Keizorg, een instelling voor verpleeghuiszorg en verzorgingshuiszorg in Amersfoort, heeft een aantal vacatures. Doel van de open dag is om een beeld de geven van de zorg en aandacht die ouderen in de Keizorg-instellingen krijgen, maar vooral ook om te laten zien dat een baan bij Keizorg in veel opzichten een ideale baan is.

Geïnteresseerden kunnen elders op deze website terecht, of kunnen bellen: 033 - 469 62 99.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie