Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kleintje Muurkrant in Den Bosch bestaat 25 jaar

Datum nieuwsfeit: 02-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


persbericht betreffende 25 jaar Kleintje Muurkrant

Kleintje Muurkrant, "het onafhankelijke maandblad dat aanzet tot zelfstandig kritisch denken en handelen", zo meldt het colofon van het in 's-Hertogenbosch uitgegeven blad. Precies vijfentwintig jaar geleden verscheen het eerste nummer, gestencild. Het was in de tijd dat iedere plaats in Nederland van enige omvang een eigen onafhankelijke, kritische stadskrant kreeg. Meestal uitgegeven vanuit de kraakbeweging of een andere alternatieve groepering.

Honderden onafhankelijke, kritische stadskranten moeten er geweest zijn. Maar na 25 jaar is Kleintje Muurkrant in 's-Hertogenbosch vrijwel als enige overgebleven. Niet meer gestencild, maar keurig in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie