Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ierland Vakantiemarkt 2002 weer in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 02-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 14 JANUARI 2002

Begin maart in Forum Centre van de RAI

Ierland Vakantiemarkt 2002 weer in Amsterdam

Klik hier naar Ierland Vakantieland

Ierland biedt veel unieke vakantiemogelijkheden van hoogwaardige kwaliteit, tegen de achtergrond van een adembenemend landschap en met als toegevoegde waarde de vriendelijke gastvrijheid van een innemende bevolking.

Wie Ierland en de Ieren nog niet kent en graag kennis wil maken met, en de sfeer wil proeven van dit heerlijke vakantieland, kan zijn hart ophalen tijdens de jaarlijkse Ierland Vakantiemarkt, die door het Ierland Toerisme (Iers Verkeersbureau) wordt georganiseerd op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart 2002 in de RAI - Forum Centre in Amsterdam. Vorig jaar bezochten zo'n 5000 mensen in 2 dagen dit supergezellige evenement. Ook in 2002 verwachten wij weer een groot aantal trouwe liefhebbers en `nieuwkomers'.

Vakantieparadijs

De Republiek Ierland en Noord-Ierland zullen zich op deze dagen gezamenlijk presenteren aan potentiële Ierland-gangers als één groot vakantieparadijs.

Voor iedere in Ierland geïnteresseerde bezoeker is alle mogelijke informatie verkrijgbaar bij de vele stands. Alle Nederlandse en Ierse organisaties die gespecialiseerd zijn in reizen naar het groene eiland zullen deelnemen. Verder zijn alle Ierse regio's aanwezig met een eigen VVV stand.

Muziek en dans

De Vakantiemarkt wordt opgeluisterd met traditionele Ierse muziek en dans. De diverse live-optredens zullen je zeker in de stemming brengen. De catering is volledig ingesteld op het goede van de Ierse keuken en er is een Ierse pub waar je terecht kunt voor een "pint of the black stuff" of een van de Ierse bieren. Natuurlijk kun je ook Ierse whiskey proeven en andere typisch Ierse producten kopen, zoals CD's, T-shirts en Ierse truien.

Golfen en vissen

Er is een speciale zaal ingericht, waar diverse actieve vakantiemogelijkheden worden gedemonstreerd, zoals golfen en vissen. Daarnaast kunt u genieten van prachtige diashows, die alle aspecten van actief én ontspannend Ierland laten zien.

Alle bezoekers kunnen gratis deelnemen aan de loterij. Elk entreebewijs is een lot waarmee men kans maakt op prachtige prijzen, met als grote hoofdprijs een vakantie naar Ierland.

De Ierland Vakantiemarkt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt ¤ 3,- per persoon. Kinderen en medewerkers van reisbureaus hebben gratis toegang.

De RAI, Forum Centre, Europaplein 10, 1078 GZ Amsterdam, is zowel met het openbaar vervoer als per auto goed te bereiken. Er is ook voldoende parkeergelegenheid bij de RAI.

Voor meer informatie:

Ierland Toerisme
Annemiek van der Steen
Tel: 020 - 5306054 (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie