Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dag bij Bartiméus in Zeist en Doorn

Datum nieuwsfeit: 02-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Bartiméus
Zoek soortgelijke berichten

Bartiméus* Open dag bij Bartiméus in Zeist en Doorn Open dag bij Bartiméus in Zeist en Doorn

De zorgsector houdt zaterdag 2 maart een landelijke open dag. Ook Bartiméus laat geïnteresseerden meekijken achter de schermen. Tijdens de open dag kan iedereen de werkelijke wereld van de zorginstellingen zien. De dag is bedoeld voor leerlingen in de zorgsector, omwonenden, mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in de zorg, iedereen die meer wil weten over Bartiméus en alle andere geïnteresseerden.

Bij Bartiméus staat de open dag van 10.00 tot 15.00 uur in het teken van ontwikkelingen in de zorg. Het publiek kan onder andere zien hoe er gewoond en gewerkt wordt op Bartiméushage in Doorn en hoe dagactiviteiten vorm krijgen. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops op een van de woongroepen, in de werkplaatsen of op het dagactiviteitencentrum.

Verder bestaat de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de pas verbouwde afdeling van de medische dienst, de manege is open en in de kapel is er voldoende informatie te krijgen over het pastoraat, opleidingen en de personeelsflat. Wie geïnteresseerd is in een baan binnen Bartiméus kan zich laten informeren bij de stand van Personele zaken.

Ook bij Bartiméus in Zeist kan men een kijkje nemen en informatie krijgen over wonen, vrijetijdsbesteding, logeren, werken, stagelopen en vrijwilligerswerk. Bij Bartiméus in Zeist wordt hulp en begeleiding geboden aan kinderen en jongeren tot 25 jaar die een visuele of visuele-en-verstandelijke beperking hebben.

De werkplaats in Driebergen opent het atelier. Daar zullen de medewerkers iets vertellen over de werkzaamheden zoals, weven, glas schilderen, breien etc. Verder is er de mogelijkheid om handgemaakte producten in het winkelhoekje te kopen. De boerderij in Langbroek is deze dag ook geopend. Om 10:30 uur en om 13:00 uur zal er een rondleiding plaatsvinden. Deze rondleidingen worden verzorgd door de werknemers/ cliënten.

De Zorg. Het echte werk
Als er niets gebeurt, krijgt de zorgsector in 2004 te kampen met zo'n 44.000 onvervulbare vacatures. Bartiméushage heeft nu al te maken met een personeelstekort. Door de deuren van Bartiméus open te stellen op 2 maart willen we iedereen die geïnteresseerd is in het werken bij Bartiméus de gelegenheid geven kennis te maken. We laten zien wat er bijzonder aan het werk is en we geven informatie over mogelijkheden voor stage, opleiding, ontplooiing en toekomstperspectieven.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jan Staal 0343 526867 of via e-mail (j.staal@bartimeus.nl).


---

Persbericht

(ICC) voor blinden en slechtzienden 21 juli - 28 juli en 31 juli - 7 augustus 2002
ICC'2002 is een bijzondere gelegenheid om iets op te steken over Loughborough in Engeland.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie