Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Best opent website

Datum nieuwsfeit: 03-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Programmabureau Advies Overheid.nl
Zoek soortgelijke berichten

Programmabureau Advies Overheid.nl

Gemeente Best opent website

Op 1 maart opende de gemeente Best haar website. De website bevat onder meer actualiteiten, informatie over de gemeentelijke organisatie en een overzicht van de gemeentelijke producten en diensten.

Opzet website
De informatie op de website is onderverdeeld in rubrieken. Onder de rubriek "Home" is algemene informatie over de gemeente ondergebracht, zoals uitgebreide informatie over de gemeentelijke organisatie en de actualiteiten vanuit het gemeentehuis. Een belangrijk onderdeel vormt de productencatalogus. Verder wordt de informatie op de website zoveel mogelijk gericht aangeboden. Daarom is er een onderscheid gemaakt in de rubrieken "Inwoner" en "Bezoeker". Op termijn zal hier een rubriek voor "Ondernemers" aan worden toegevoegd. De website is opgezet volgens het web@once-concept van PinkRoccade Civility.

Productencatalogus
In de productencatalogus kan men informatie raadplegen over een groot aantal producten en diensten van de gemeente Best. Elke productomschrijving is volgens een vast stramien opgebouwd en bestaat uit zes onderdelen. Hierbij kunt u denken aan uitleg over het "product" en de procedure. Het is de bedoeling dat op termijn alle gemeentelijke producten en diensten in de catalogus zijn opgenomen. Ook worden er nog electronische formulieren toegevoegd. (Persbericht gemeente Best)

www.ictu.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie