Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Judoka Vriezema tweede bij wereldbekerwedstrijd judo

Datum nieuwsfeit: 03-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten


---

Ministerie van Defensie---

Bram Som bij EK 2002

Judoka Vriezema tweede bij wereldbekerwedstrijd judo

03-03-2002

Defensie topsporter Daniëlle Vriezema heeft dit weekeinde in Boedapest zilver gewonnen bij de wereldbekerwedstrijden in de Hongaarse hoofdstad. De judoka moest in de klasse tot 63 kilo het goud laten aan de Japanse Oeno. Twee andere defensie topsporters, de atleten Wilbert Pennings en Bram Som kwamen in Wenen in actie tijdens de Europese kampioenschappen indooratletiek. Daar waar Pennings de finale haalde en zondag (3 maart) in actie komt in de finaleronde bij het hoogspringen, werd Som al in de series uitgeschakeld.

Pennings haalde de finale met een sprong van 2,22 meter, zijn poging om 2,26 te halen mislukte. Samen met zeven andere hoogspringers gaat hij zondag de strijd aan om de medailles. Bram Som eindigde bij de 800 meter als derde in zijn serie met een tijd van 1.49,08. Noch de tijd noch zijn plaats in de serie waren echter voldoende voor verdere deelname. (foto: Bram Som in actie in Wenen, foto Soenar Chamid Sportfotografie)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie