Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 03-03-2002

Datum nieuwsfeit: 03-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: Gehele regio 3-03-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, B. Timmer, 06-51401952

Inbeslagname na inbraak
ALMERE - Vanmorgen vroeg zijn in een woning aan het Kleine Wielenpad gestolen muziekinstrumenten en geluidsapparatuur aangetroffen. Verdachte is een 19-jarige jongen uit Almere. Getuigen zagen dat de jongen `s nachts spullen wegnam uit een bestelbus die geparkeerd stond aan de Schildmeerstraat. Kort na de melding trof de politie in de woning van de verdachte de ontvreemde spullen aan. De goederen zijn in beslag genomen en de jongen wordt binnenkort verhoord.

Aanhouding na belediging
ALMERE - Een 47-jarige man uit Almere is zaterdagmiddag aangehouden in zijn woning aan de Louis Davidsstraat. De man verkeerde onder invloed en gooide flessen in de tuin van zijn buren. Toen de gewaarschuwde agenten hem hierop aanspraken, beledigde hij hen en verzette zich tegen zijn aanhouding. Hij is geboeid vervoerd naar het politiebureau en ingesloten ter ontnuchtering.

Aanrijding Stedendreef
ALMERE - Zaterdagmiddag zijn twee automobilisten op de kruising Stedendreef / Middelburgweg betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. De 19-jarige automobiliste uit Diemen die achter de auto van een 57-jarige man uit Tilburg reed, zag vermoedelijk te laat dat haar voorganger remde, met een botsing tot gevolg. Twee passagieres van de Tilburger zijn voor onderzoek overgebracht naar het Flevoziekenhuis, maar bleken ongedeerd, evenals de beide bestuurders. Beide auto`s zijn afgesleept.

Invorderen rijbewijs
LELYSTAD - Afgelopen nacht is een 23-jarige automobilist uit Harderwijk aangehouden nadat hij met hoge snelheid over de dreven reed, waar de maximumsnelheid 70 km per uur is. Hij haalde met zeer hoge snelheid een surveillance-auto van de politie in en verhoogde zijn vaart op de Westerdreef naar meer dan 140 km per uur. Uiteindelijk kon hij in de Jol worden aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie