Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda bewindslieden ministerie van BZK vanaf 04-03-2002

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Maandag 4 maart, 15.30 - 16.00 uur
De G5 (5 steden die gedeeltelijk deelnemen aan het grotestedenbeleid) bieden minister Van Boxtel hun memorandum aan over de toekomst van het grotestedenbeleid en de rol van de G5 daarin. De minister zal kort reageren.

Maandag 4 maart, 16.40 uur

Minister Van Boxtel gaat in gesprek met burgemeester Deetman van Den Haag over ICT-initiatieven op rijksniveau en de invulling daarvan op lokaal niveau. Interessant daarbij is dat Den Haag extra geld van Van Boxtel heeft gekregen in het kader van de super pilots.

Woensdag 6 maart 2002, 09.30 uur 10.30

Staatssecretaris De Vries opent de Juridische Bedrijvendagen op de juridische faculteit van de KUB te Tilburg met een toespraak waarin hij onder andere ingaat op verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid na rampen.

Woensdag 6 maart 2002, 12.00 uur tot 14.00

In het kader van Wereld Vrouwendag luncht staatssecretaris De Vries met verschillende brandweervrouwen bij de Brandweer Rotterdam-Rijnmond.

Woensdag 6 maart 2002, 23.20 uur

Staatssecretaris De Vries vertrekt voor een driedaags werkbezoek aan Aruba en de Nederlandse Antillen. Hij bezoekt de Antillen en Aruba in het kader van de samenwerkingsverbanden.

Donderdag 7 maart, 10.30 12.30 uur

Minister Van Boxtel neemt samen met staatssecretaris Verstand het rapport van de Cie. AVEM in ontvangst. In het rapport wordt ingegaan op hoe de positie van zwarte en migrantenvrouwen op de arbeidsmarkt kan worden versterkt. De minister zal kort reageren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie