Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 04-03-2002

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 4-03-2002 Persbericht district Maasland

AANRIJDING LETSEL VINKEL

Een 34 jarige automobilist uit Berghem is op 4 maart 2002 omstreeks 00.15 uur licht gewond geraakt bij een aanrijding op de Weerscheut te Vinkel. De bestuurder raakte met de wielen in de berm en verloor de macht over het stuur, waar hij tegen een boom tot stilstand kwam. Na behandeling in het ziekenhuis, kon hij weer naar huis.

FIETSER OP A50 OSS

Een 27 jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is op 4 maart 2002 omstreeks 03.30 uur bekeurd voor rijden op de vluchtstrook van de A50 te Oss. De man was vermoedelijk in Ravenstein de A50 opgefietst en wilde naar Den Bosch.

INBRAAK AUTO OSS

Bij een inbraak in een auto aan de Kroezel te Oss in de nacht van 3 op 4 maart 2002 is de autoradiocdspeler weggenomen, alsmede enkele cd`s. De daders forceerden het portierslot.

INBRAAK AUTO OSS

Bij een inbraak in een auto aan de Vlierbes te Oss in de nacht van 3 op 4 maart 2002 is de autoradiocdspeler weggenomen, alsmede enkele cd`s. De daders forceerden het portierslot.

INBRAAK BEDRIJF OSS

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Hooghuisstraat te Oss in de nacht van 3 op 4 maart 2002 is de kassa weggenomen met een klein geldbedrag. De daders vernielden een ruit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie