Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 04-03-2002

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 4-03-2002 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTE DRUGSHANDEL AANGEHOUDEN

Vanochtend heeft de Bossche recherche binnen het onderzoek Marrakech een 24-jarige man uit Den Bosch in zijn huis aangehouden. De man wordt verdacht van het leveren van harddrugs, zoals cocaine. Ook zou de man een vuurwapen hebben geleverd aan een eerder in dit onderzoek aangehouden ver-dachte. In de woning van de man is ook een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. Inmiddels is dit de 14e aanhouding in deze zaak. De politie verwacht hiermee het onderzoek Marrakech afgerond te hebben.

VANDALEN OPGEPAKT

Zondagavond heeft de politie op de Markt in Den Bosch vier jongeren opgepakt die daar vernielingen pleegden en met elkaar aan het vechten waren. De politie kreeg de melding dat een groep jongeren schopte tegen borden en vuilniscontainers omvergooide. De ter plaatse gekomen politie zag een van de jongens met een kettingslot zwaaien; hij werd als eerste aangehouden. Ook drie andere jongere konden - op aanwijzing van omstanders - worden aangehouden als verdacht van het omver gooien van een container. Alle vier zijn overgebracht naar het politiebureau. Het gaat om een 25-jarige Drunenaar, een 29-jarige man uit Genderen, een 18-jarige Bosschenaar en een 27-jarige Waalwijker.

KOGEL

Zondagavond heeft een onbekende een kogel afgevuurd op het gesloten rolluik van een huis aan de Stadskampstraat in Den Bosch. De bewoner zat tv te kijken toen hij een knal hoorde. Aan de achter-zijde van het huis trof hij een kogelgat aan in het rolluik. De kogel lag op de vensterbank. De politie onderzoekt de zaak.

AUTO WEG

Uit de garage bij een huis aan de Kruisstraat in Kruisstraat is vannacht een zwarte BMW M5 met het kenteken ZG-99-LJ gestolen. Men had eerst in de woning de autopapieren en -sleutels gepakt. Aan de Van der Weeghensingel in Den Bosch is vannacht een grijze Ford Scorpio met het kenteken PJ-67-HB ontvreemd.

PERSONEELSKLUISJES OPENGEBROKEN

Uit de personeelsruimte van een restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch zijn zondagavond portemonnees en gsm`s gestolen. Daartoe had men de personeelskluisjes opengebroken. Men kwam de personeelsruimte binnen via hengelen door de brievenbus van de aparte ingang aan de Putgang.

BEDRIJFSINBRAAK

Bij een apotheker aan de Van Noremnborghstraat in Den Bosch is vannacht een lap-top gestolen nadat men een ruit had ingegooid.

MAN VERWONDT ZICHZELF

Een 20-jarige man uit Waalwijk heeft zich zondagmiddag op het voetbalveld van SV Heusden aan de Irenelaan in Oudheusden dusdanig verwond dat hij naar het ziekenhuis moest. De voetballer was kwaad over zijn rode kaart en sloeg met zijn arm dwars door een ruit van draadglas. Gezien de ernst van de verwondingen is de man naar het Dijkzigtziekenhuis in Rotterdam overgebracht.

VERKEER

Zondagmiddag zijn op de Hustenweg in Empel 4 autobestuurders staandegehouden nadat zij te hard hadden gereden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 114 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie