Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Grembergen toont Vlaanderen digitaal

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

Minister van binnenlandse aangelegenheden, ambtenarenzaken en buitenlands beleid, Paul Van Grembergen (SPIRIT) overhandigde vandaag het Grootschalig Referentie Bestand (GRB) van Laakdal aan haar burgemeester Patrick van Krunkelsven. Laakdal is daarmee de eerste gemeente die beschikt over GRB, het nieuwe gedetailleerde basisplan van Vlaanderen.

Met dit GRB biedt de Vlaamse regering een digitaal beeld van een gemeenschappelijk topografisch plan. Dit plan zal de gebruiker die dagelijks op het terrein interventies uitvoert, zowel binnen de overheid via de technische diensten als bij de nutsmaatschappijen die instaan voor het netbeheer, van groot praktisch nut zijn. Minister Van Grembergen streeft er ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie