Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stremming Zeelandbrug

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zeeland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zeeland

Stremming Zeelandbrug

De Zeelandbrug is in de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 maart gesloten voor het gemotoriseerde verkeer. De stremming duurt van twaalf uur s nachts tot vijf uur s morgens.
In die tijd worden werkzaamheden aan de brug uitgevoerd. Tegelijkertijd wordt de het wegdek aangeveegd. Tot nu toe gebeurde dat op de zaterdagochtend op tijdstippen dat er weinig verkeersaanbod was. In verband met de wettelijke arbeidsomstandigheden moeten deze werkzaamheden voortaan worden uitgevoerd bij sluiting van de brug voor het wegverkeer. Dat leidt tot meer stremmingen dan tot nu toe. In de regel zijn de veegwerkzaamheden in de nachten van de eerste maandag op dinsdag van elke maand. Ongunstige weersomstandigheden kunnen evenwel tot verschuiving in de data nopen.
Vrijdag 29 maart is de brug in de ochtend zon tien minuten gestremd. De sluiting is gepland tussen half tien en tien uur s morgens. Tijdens de stremmingen wordt het verkeer omgeleid via de weg over de stormvloedkering.
Alleen aan spoedeisende ritten van de hulpdiensten, zoals ambulancevervoer, wordt doorgang geboden.

26 februari 2002, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr 6/02

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie