Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavonden in dorpskernen gemeente Dalfsen

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Dalfsen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Dalfsen

21-02-2002

Informatieavonden in dorpskernen

DALFSEN - Samen met de verenigingen voor Plaatselijk Belang zijn er weer data gepland voor de gemeentelijke informatieavonden in de diverse kernen. Het college van Burgemeester en Wethouders is in het voorjaar te gast in Ankum, Hessum en Oudleusen. In het najaar staan Hoonhorst, Lemelerveld en Nieuwleusen op het programma.

De tour door de gemeente begint op maandag 4 maart in Ankum. Daar zijn B&W te gast op de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Ankum e.o. De avond vindt plaats in restaurant 'Het Roode Hert' en begint om 19.45 uur.
Op dinsdag 19 maart bezoekt het college de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Hessum-Vennenberg-Rechteren. Deze avond is in restaurant 'Madrid' en begint om 20.00 uur. In Oudleusen is de informatieavond op woensdag 17 april vanaf 20.00 uur in ontmoetingscentrum 'De Wiekelaar'.

Najaar
Na de zomer vervolgt het college de rondgang door de kernen, te beginnen in Hoonhorst op maandag 30 september om 20.00 uur in zaal Kappers. De informatieavond in Lemelerveld is op woensdag 2 oktober in café-restaurant Jansen en de afsluiting vindt plaats in Nieuwleusen op maandag 14 oktober. De locatie is nog niet bekend.

De avonden staan in het teken van informatieuitwisseling tussen gemeentebestuur en inwoners over actuele, gemeentelijke zaken in het algemeen en per kern in het bijzonder.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie