Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 04-03-2002

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 4-03-2002
Persberichten district Sittard (HP 12.55 uur) Maandag 4 maart 2002

Sittard, winkeldievegge:
Een 33 jarige inwoonster van Amstenrade is zondagmiddag 3 maart 2002 door de politie bekeurd wegens het plegen van een winkeldiefstal. De inwoonster van Amstenrade nam omstreeks 15.20 uur in een schoenenwinkel gevestigd aan de Raadhuisstraat te Geleen ongemerkt twee paar schoenen weg en liep daarna naar buiten. Bij het verlaten van de winkel trad echter het alarm van de beveiligingspoortjes in werking en greep het personeel in. Nadat het personeel de vrouw controleerde gaf deze twee paar schoenen terug. De gewaarschuwde politie nam de winkeldievegge mee naar het politiebureau waar tegen haar proces-verbaal werd opgemaakt. Zij kreeg een transactievoorstel aangeboden van 140 euro waarmee zij door betaling daarvan een verdere vervolging door justitie kan voorkomen. Betaalt zij niet dan moet de inwoonster van Amstenrade op 14 mei verantwoording af leggen bij de Officier van Justitie.

Sittard, woninginbraken:
In het voorbije weekeinde hebben drie inbraken plaatsgevonden in woningen deeluitmakend van het sportcomplex van het Cios aan de Sportcentrumlaan te Sittard.
Zondagavond bemerkte een van de bewoners dat de toegangsdeur tot haar woning in het sportcomplex vernield was waardoor de toegang tot haar woning werd verkregen. Uit haar woning werden een televisie, audioapparatuur, een fotocamera, kleding en wat snoepgoed ontvreemd. Bij onderzoek bleek dat in twee andere woningen eveneens een inbraak plaatsgevonden had. In de tweede woning bleek zowel een deur als een ruit geforceerd te zijn. Uit deze woning werd een sportjack weggenomen en een sporttas. In de derde woning werd ingebroken na het forceren van een raam. Nog niet bekend is wat er uit deze woning werd weggenomen, omdat de bewoners nog niet terug waren van hun weekeinde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie