Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitslag verkiezing Goes bekend gemaakt in verkiezingscafé

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Goes
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Goes

Persbericht

Uitslag gemeenteraadsverkiezing bekend gemaakt in verkiezingscafé

Op woensdagavond 6 maart is vanaf 21.00 uur het Lunchcafé Stadhuis aan de Grote Markt omgetoverd tot verkiezingscafé. Alle uitslagen van de verschillende stembureaus komen hier binnen en worden op volgorde van binnenkomst bekend gemaakt. De stembureaus sluiten om 21.00 uur. Omdat in Goes via de computer gestemd wordt, verwachten we de eerste uitslagen om 21.15 uur. Ongetwijfeld zullen veel kandidaten van de in Goes deelnemende partijen acte de présence geven. Via televisies zijn de landelijke uitslagen en de uitslagen van de overige gemeenten in Zeeland te volgen.

Receptie voor vertrekkende raadsleden

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 6 maart keert een aantal raadsleden niet meer terug in de gemeenteraad.
Op dinsdag 12 maart is er om 16.00 uur een extra raadsvergadering waarin afscheid wordt genomen van deze raadsleden. Na afloop van de vergadering is er van 17.00 uur tot 18.30 uur een receptie voor de vertrekkende raadsleden in de trouwzaal van het stadhuis aan de Grote Markt in Goes.
Onder het genot van een hapje en drankje kunnen belangstellenden afscheid nemen van de raadsleden die de gemeenteraad verlaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie