Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intel introduceert Mobile Intel Pentium 4 Processor

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Intel introduceert de Mobile Intel Pentium 4 Processor - M voor draagbare PC's Intel NetBurst micro-architectuur, een nieuwe chipset en lager stroomverbruik zorgen voor aanzienlijke prestatieverhoging van draagbare PC's

Kontich (B), 4 maart 2002 - Intel brengt zijn belangrijkste microprocessor - de Pentium® 4 processor - naar de draagbare PC. De Mobile Intel® Pentium® 4processor-M, die speciaal is ontwikkeld voor draagbare computers, vormt de basis voor een nieuwe generatie notebooks met sterke prestaties en een langer batterijgebruik.

Intel introduceert tevens de nieuwe mobile Intel® 845 chipset-familie, met ondersteuning voor DDR-geheugen. Tezamen met de Mobile Intel Pentium 4-M ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie