Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Standplaatsen centrumgebied Koninginnedag Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam

Aanvragen standplaatsen centrumgebied vrijmarkt Koninginnedag indienen vůůr 13 maart

Om op 30 april deel te kunnen nemen aan de vrijmarkt in het centrumgebied moet bij de Dienst Marktwezen voor 13 maart een standplaats aangevraagd worden. Dit kan uitsluitend via het 'aanvraagformulier' Vrijmarkt 2002, dat bij de Dienst Marktwezen schriftelijk of telefonisch aangevraagd kan worden.

CommerciŽle verkoop
Voor iedere commerciŽle verkoopplaats bedragen de kosten § 35,12. Betaling kan geschieden via de kas aan de balie van het hoofdkantoor of per acceptgiro o.v.v. Vrijmarkt met naam, adres, postcode en woonplaats. Uiterlijk 29 maart moet het bedrag bij de Dienst Marktwezen binnen zijn.

Verkoop door particulieren
De traditionele zolderverkoop en verkoop van zelfgemaakte artikelen door particulieren is gratis. Particulieren moeten zich wel vooraf aanmelden. De Kindervrijmarkt is eveneens gratis. Kinderen die een mooie presentatie geven, komen in aanmerking voor een prijs. Wel moeten de kinderen zich voor een deelnemersnummer melden bij de Dienst Marktwezen.

De Rotterdamse vrijmarkt wordt gehouden op de volgende locaties:


* Coolsingel;

* Van Oldenbarneveltstraat;

* Van Oldenbarneveltplaats;

* Karel Doormanstraat;

* Aert van Nesstraat;

* Westblaak;

* Blaak en

* Hofplein.

Culturele manifestaties en volksfestiviteiten
De gemeente Rotterdam wil binnen de Vrijmarkt culturele manifestaties en volksfestiviteiten te bevorderen. Vooral verenigingen en ideŽle instellingen worden opgeroepen zich te presenteren.

Sport- en recreatieve verenigingen, amateur- en professionele kunstenaars, muziek, majorettes- en tamboerkorpsverenigingen, instellingen en musea worden uitdrukkelijk uitgenodigd zich te presenteren en een aanvraag voor een standplaats in te dienen.

Hoe en wanneer aanvragen?
Aanvragen dienen uiterlijk 13 maart bij de Dienst Marktwezen te zijn ingediend. Aanvragen die later worden ontvangen worden niet in behandeling genomen. Dit geldt ook voor aanvragen per e-mail, fax of onvolledige of niet leesbare aanvragen.

Dienst Marktwezen Rotterdam is gevestigd op Westersingel 19, 3014 GP Rotterdam, tel. 010- 4400888, en op werkdagen geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie