Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Privatiseringseisen voor energiebedrijven onacceptabel

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

EnergieNed

Privatiseringseisen voor energiebedrijven onacceptabel

De eisen waaraan energiebedrijven moeten voldoen om te kunnen privatiseren zijn voor de energiebedrijven onacceptabel. De eisen leiden tot verdergaande afsplitsing van de netbeheerder, mogelijke waardevermindering en extra kosten die kunnen oplopen tot honderden miljoenen euros per bedrijf. De eisen gelden ook voor energiebedrijven, die niet de intentie hebben om te privatiseren. EnergieNed Federatie van Energiebedrijven in Nederland roept de minister van Economische Zaken en de Tweede Kamer daarom op de privatiseringseisen drastisch te wijzigen of in te trekken. EnergieNed doet de oproep in een brief die vandaag aan minister Jorritsma van Economische Zaken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie