Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overeenkomst aanpak Indische Buurt Zeeburg

Datum nieuwsfeit: 04-03-2002
Bron: Stadsdeel Zeeburg
Zoek soortgelijke berichten

Stadsdeel Zeeburg

Overeenkomst aanpak Indische Buurt

Stadsdeel Zeeburg en woningcorporatie De Dageraad gaan samenwerken bij de flinke opknapbeurt die de Indische Buurt de komende jaren krijgt. Daartoe ondertekenen op maandag 4 maart stadsdeelwethouder Ederveen en directeur Weenink van de Dageraad de overeenkomst ´Stedelijke Vernieuwing Indische Buurt´. Deze overeenkomst loopt tot 2005 en is een intentieverklaring voor de samenwerking.

Investering
Woningbouwcorporatie De Dageraad is de grootste sociale woningbezitter in de Oude Indische Buurt, dat is de omgeving Javastraat en Balistraat. Zij beheert ongeveer 3300 woningen, waarvan ongeveer 50 procent getypeerd wordt als vooroorlogse, kleine, goedkope huurwoningen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie