Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studenten verbeteren huisvesting

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Studenten verbeteren huisvesting

UTRECHT, 20020305 -- Studenten roepen niet alleen dat de huisvesting voor studenten verbeterd moet worden, maar ze werken er zelf ook actief aan. Uit een inventarisatie van het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg) blijkt dat studenten in allerlei steden voortrekker op het gebied van huisvesting zijn.

In Groningen heeft de studentenpartij Student en Stad een enquête onder studenten gehouden om inzicht te krijgen in de grootte van het huisvestingsprobleem. Student en Stad pleit voor het ter beschikking stellen van leegstaande panden, uitbreiding van het aantal kamerhuurvergunningen en nieuwbouw van studentenhuisvesting. Ook moeten onderwijsinstellingen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie