Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oranjefans 'heulen met de vijand'

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Oranjefans 'heulen met de vijand'

www.hupduitsland.nl: dè site voor echte voetbalfans

UTRECHT, 20020305 -- Het Nederlands voetbal elftal heeft zich niet geplaatst voor het WK voetbal in Korea en Japan. We zijn er niet bij deze zomer. Maar betekent dat ook dat we bitter van frustratie de wedstrijden op het WK gaan volgen, wezenloos Argentinië tippen als de kampioen en proberen met Japanse nootjes dat lege gevoel te dempen? Natuurlijk niet! Er is nog een nationaal team waar we de schurft aan hebben, maar dat er wél staat als het volk erom vraagt: der Nationalmannschaft.

Ook de Duitsers hebben een beroerde kwalificatiereeks achter de rug, maar zij hielden wel hun poot stijf. Ze zijn door op mentaliteit en karakter. En omdat dat precies de eigenschappen zijn die onze voetbalmiljonairs zo schrijnend missen, gaat onze sympathie dit WK uit naar Duitsland. Ten eerste: wat is een betere straf voor dat stelletje slechte circusartiesten dan dat wij de aartsvijand liefdevol omarmen? Ten tweede: waarom zouden we in godsnaam voor België zijn? Ten derde: de Duitsers zijn helemaal geen kwaaie peren, en mocht je daar toch nog twijfels over hebben, dan gaan we die de komende maanden wegnemen.

Op de site www.hupduitsland.nl is er voor de oprechte fan van der Nationalmannschaft van alles te beleven. Het kippenspel, geïnspireerd op de trainingsmethoden van de legendarische torwart Sepp Maier, het Hup Duitsland Woordenboek, de Hupduitsland.nl voetbalshop, het gratis te downloaden National Mannschafts Boek, columns verzorgd door echte voetbalkenners en tal van onmisbare trivialia over der Nationalmannshaft.

'Wir-sind-nicht-dabei', maar wat maakt dat uit? Oranje'fans', schaar je achter onze nieuwe helden: de enige echte kandidaat Weltmeister: der Nationalmannschaft! Bezoek www.hupduitsland.nl voor alle informatie.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie