Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 05-03-2002

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 5-03-2002
berichten van maandag op dinsdag
Martin Panman 0651611628

Auto tegen boom en lichtmasten

BEILEN Een 45 jarige automobilist uit Ekehaar verloor maandagmiddag de macht over het stuur van zijn auto en kwam tegen een boom tot stilstand.

De man uit Ekehaar reed over de Eursing en kwam met de rechter wielen van de auto in de berm terecht. Hij verloor toen de macht over het stuur en reed tegen een lantaarnpaal, raakte vervolgens een boom en nog een lantaarnpaal. Zijn auto werd zwaar beschadigd, maar de bestuurder kwam er met lichte verwondingen vanaf.

Fietser verleent geen voorrang aan bromfietser

EMMEN Op de kruising Dordsestraat met de Bargermeerweg gebeurde gistermiddag een aanrijding tussen een fietser en een bromfietser. Een 12 jarige fietser, afkomstig uit Emmen verleende geen voorrang aan een 18 jarige bestuurder van een scooter, afkomstig uit Klazienaveen. Beide bestuurders werden gewond (schaafwonden en hoofdletsel) overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen.

Verf op de rijbaan

EMMEN Op de Dordsestraat in Emmen bleek gisteravond een grote hoeveelheid verf te liggen. Onderzoek wees uit dat vermoedelijk een tien literblik verf van een fiets was gevallen en dat de eigenaar daarvan was doorgereden zonder de weg schoon te maken. Het gevolg was dat auto er doorheen reden en het uiteindelijk een behoorlijke smeerboel werd.

Medewerkers van de gemeente hebben nog geprobeerd de boel op te ruimen, maar de verf was al ingedroogd. Gevolg: verf sporen die van de Bargermeerweg tot aan de eerste Bokslootweg lopen.

Inbraak in restaurant

EMMEN Vannacht werd er ingebroken bij een restaurant aan De Haar in Emmen. Toen de politie ter plaatse kwam bleek ook de eigenaar van de zaak al in zijn restaurant te zijn. Na het inbraak alarm was de 44 jarige eigenaar direct zijn zaak binnen gegaan en trof een inbreker aan, die zich in de keuken had verstopt. De verdachte, een 29 jarige man uit Emmen werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij is ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie