Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mishandelde beroofde vrouw is geheugen kwijt

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-03-2002
Zware mishandeling vrouw
Mishandelde beroofde vrouw is geheugen kwijt.

Ernstig gewond na beroving.

Een 43-jarige vrouw uit Maarssen werd op zondag 17 februari 2002, tussen 20.30 uur en 01.15 uur zwaar mishandeld en beroofd. Het slachtoffer liep daarbij ernstig lichamelijk letsel op. Het laatste wat de vrouw zich van deze avond kan herinneren is dat ze, op de fiets, bij haar broer uit Utrecht is vertrokken.

Overzicht zondagavond.

De vrouw fietste die zondag de 17e februari vanaf haar huis in Maarssen naar haar broer in de Kemal Ataturkstraat in Utrecht. Hier kwam ze rond 18.00 uur aan. Ze aten wat en rond 20.30 uur nam de vrouw afscheid en vertrok weer op de fiets naar haar huis. Om 01.15 uur die nacht liep de vrouw het politiebureau aan de Paranadreef in Utrecht binnen. Ze droeg geen jas meer en ook haar bril was verdwenen. De vrouw was erg in de war en had een hoofdwond. Toen de agenten vroegen wat er gebeurd was, kon ze zich niets meer herinneren.

Portemonnee.

Het slachtoffer was beroofd van haar portemonnee. In de portemonnee zaten een bankpas en een creditcard van de Postbank en een 100 Zwitserse franken biljet.

Ski-jack en bril
Ook de jas en de bril zijn nog niet terecht. Mogelijk is de vrouw deze tijdens een worsteling met de dader kwijtgeraakt. Het gaat om een zwart halflang ski-jack. In het jack zaten een sleutelbos, een beige mapje met daarin een rij- en kentekenbewijs en een Ajax supporterspasje.
Vaste route
De vrouw fietst altijd een vaste route van haar broer in Utrecht naar Maarssen: vanaf de Kemal Ataturkstraat naar de Aartsbisschop Romerostraat om dan via de Kapteynlaan op de Eykmanlaan uit te komen. Vervolgens via de Rauwenhofflaan naar het Willem de Zwijgerplantsoen en de Linnaeuslaan. Dan bij de Mr. Tripkade onder het spoor door bij station Utrecht-Overvecht. Via de Winterboeidreef gaat de route naar de Brailledreef, Einsteindreef en Marnixlaan. Vanaf de Amsterdamsestraatweg is het dan nog één lang stuk tot Maarssen.

Omschrijving slachtoffer

43-Jarige vrouw;


1.75 meter lang;


tenger postuur;

kort donkerblond tot rossing haar;

brildragend;

ze droeg een spijkerbroek;

een spijkerblouse met daaronder een

roze t-shirt en een gedeelte van de route dus een

zwart halflang ski-jack.

De politie vraagt.

Wie heeft het 43-jarige slachtoffer zondag 17 februari, tussen 20.30-01.15 uur, zien fietsen of heeft iets gezien wat met deze zware mishandeling te maken kan hebben?

Wie heeft het zwarte halflange ski-jack, de bril of de zwartleren portemonnee van het slachtoffer gevonden?
Tips zijn welkom bij het Recherche Bijstands Team RBT Voordorp, tel. 0900-8844 ( 0,14/minuut).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie