Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reactie Ventelo op OPTA consultatie interconnecterende huurlijnen

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

OPTA

Per brief en per e-mail

OPTA
Afdeling interconnectie en bijzondere toegang
t.a.v. H.R. de Kleijn
Postbus 90420
2509 LK DEN HAAG

Amsterdam, 5 maart 2002

Ref.: JB/JT/BRI02.062

Betreft: consultatiedocument interconnecterende huurlijnen

Geachte heer / mevrouw De Kleijn,

Ventelo Nederland BV (voorheen Global TeleSystems (Nederland) B.V.) reageert door middel van deze brief kort op het OPTA Consultatiedocument interconnecterende huurlijnen, met referentie OPTA/IBT/2002/2000027.

Wij zijn al vele maanden in discussie met KPN in verband met de levering van huurlijnen. Ventelo ziet zich genoodzaakt om ad interim over te schakelen van Retail naar MCTN, teneinde kosten te besparen. Ventelo Nederland is in deze context uitermate bezorgd over de migratiekosten voor de overgang naar CTN, MCTN en/of ILL.

Ventelo Nederland is zeer tevreden dat OPTA deze problematiek aanpakt, en terzake duidelijk stelling neemt. Wij juichen dit toe, en verklaren ons akkoord met de door OPTA gedane voorstellen.

Wij hopen dus binnenkort gebruik te kunnen maken van een ILL aanbod dat conform is aan de geldende Europese en Nederlandse regelgeving, bv. zonder beperkingen inzake het gebruik dat kan worden gemaakt van deze interconnectiedienst, met adequate SLA's, aan kostengeoriënteerde tarieven, en waarbij migratie van het bestaande contract naar ILL technisch en economisch neutraal is.

Hoogachtend,
Ventelo Nederland B.V.

J. Beltman
Managing Directorreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie