Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Borst installeert taskforce knelpunten huisartsenzorg

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Maandag 4 maart 2002 heeft de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, dr. E. Borst- Eilers, de Taskforce knelpunten huisartsenzorg geïnstalleerd. Deze Taskforce heeft als taak om huisartsen op lokaal niveau te ondersteunen bij het oplossen van problemen. Zo kunnen huisartsen bijvoorbeeld problemen ondervinden bij het vinden van geschikte praktijkruimte, met de vereiste vergunningen of bij de vestiging. Het uitgangspunt bij het vinden van oplossingen is maatwerk. Ook heeft de Taskforce een taak bij het bijeenbrengen van partijen en waar nodig te fungeren als bemiddelaar bij het oplossen van praktische problemen. Regio's waar praktische ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie