Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Publishing Alert: Razendsnelle nieuwsdienst voor uitgevers

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


PUBLISHING ALERT: RAZENDSNELLE NIEUWSDIENST VOOR UITGEVERS

Publishing Alert is de naam van een zojuist gelanceerde dagelijkse nieuwsdienst via internet voor beslissers bij uitgeverijen.
Het abonnement is gratis en beschikbaar voor iedereen die zich via http://publishing.howardshome.com abonneert. Abonnees ontvangen iedere werkdag voor 10 uur 's ochtends het laatste uitgeversnieuws in hun email-inbox.

Publishing Alert put voor zijn nieuwsgaring uit een grote hoeveelheid nationale en internationale nieuwsbronnen. In rubrieken als "Nederland", "Internationaal", "Beurs", "E-publishing", "Auteursrecht", "Media en Marketing" en "Personalia" wordt het laatste nieuws overzichtelijk aan de ontvanger gepresenteerd. Abonnees kunnen persoonlijk aangeven op welke van deze terreinen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie