Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 05-03-2002

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 5-03-2002
Persberichten district Maastricht (HP 14.15 uur) Dinsdag 5 maart 2002

Maastricht, straatroof:
Een 62 jarige inwoner van Maastricht is dinsdagmorgen 5 maart 2002 op Achter het Vleeshuis te Maastricht beroofd door een drietal onbekend gebleven personen.
Het slachtoffer liep omstreeks 04.00 uur over Achter het Vleeshuis te Maastricht waar hij vast gegrepen werd door een drietal onbekend gebleven personen. Deze werkten het slachtoffer tegen de grond waar hij beroofd werd. Diverse papieren, een agenda en de huissleutels werden uit de kleding van het slachtoffer weggenomen. Darna ging het drietal snel aan de haal. Het slachtoffer heeft kort daarna melding bij de politie gedaan van de straatroof.

Maastricht, inbraak in school:
In de nacht van zondag op maandag heeft een inbraak plaatsgevonden in een school gevestigd aan de Goudenweg te Maastricht. De toegang tot het schoolgebouw werd verkregen door met een breekvoorwerp een raam te forceren waarna door te hengelen een vergrendeling geopend kon worden. Uit de school werden vervolgens drie hagelnieuwe computers met randapparatuur ontvreemd. Namens de school is van de inbraak aangifte gedaan. De politie stelt een verder onderzoek in.

Maastricht, bedrijfsinbraak:
Maandag 4 maart 2002 heeft in een bedrijf gevestigd aan de Maasboulevard te Maastricht een diefstal plaatsgevonden. Leden van een poetsploeg werden omstreeks 19.00 uur tijdens hun werkzaamheden geconfronteerd met een drietal onbekend personen die onrechtmatig in het gebouw waren. Na ontdekt te zijn verliet het drietal via een nooduitgang het bedrijf en bleef onbekend. De gewaarschuwde politie heeft een onderzoek ingesteld hoe het drietal in het gebouw heeft kunnen komen. Niet uitgesloten is dat zij zich hebben laten insluiten. Het drietal heeft in het bedrijf enkele kasten doorzocht. Een aangetroffen laptop werd ontvreemd. Namens het bedrijf is van de diefstal aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie