Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 05-03-2002

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 5-03-2002 Persbericht bijtende hond Kerkrade (HP 15.15 uur) Dinsdag 5 maart 2002

Kerkrade, kind door hond gebeten:
Zondagmiddag 3 maart 2002 heeft een jonge hond een 9 jarige meisje woonachtig te Kerkrade in het gezicht gebeten. Het meisje heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. De eigenaar heeft de hond maandag in een dierenkliniek laten inslapen.
Zondagmiddag speelden twee jeugdigen op de Pastoor Vaessensstraat te Kerkrade. Mogelijk in een speelse bui beet een 7 maanden oude niet aangelijnde Stafford terrier, eigendom van een 38 jarige inwoner van Kerkrade, een 9 jarige meisje in het gezicht waardoor deze enkele diepe krassen van tanden in haar wang opliep. Het meisje moest zich onder doktersbehandeling stellen bij de afdeling spoedeisende hulp van het ziekenhuis te Heerlen. Enkele diepe krassen dienden in het ziekenhuis geplakt te worden. Na behandeling kon het meisje huiswaarts.
De politie heeft een goed gesprek met de eigenaar van de hond gevoerd die zeer geschrokken was van de door de hond toegebrachte verwondingen. De eigenaar heeft daarop besloten de hond te laten inslapen bij een dierenkliniek, hetgeen maandag 4 maart 2002 geschiedde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie