Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 05-03-2002

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 5-03-2002 Persbericht district Maasland

ZAKKENROLLER OSS

Van een 40 jarige man uit Oss is op 4 maart op de Berghemseweg te Oss een geldbedrag van 5000 afhandig gemaakt. De man werd aangesproken door twee gebrekkig Engels spreken-de personen. Terwijl de man ze te woord stond, zagen ze kans het geld van de man uit zijn kleding weg te nemen.

GEREEDSCHAP GESTOLEN

Uit een geparkeerde bestelauto aan de Schoonstraat in Heesch is vannacht een hoeveelheid electrisch gereedschap gestolen. De deuren waren met een koevoet geforceerd.

SNELHEIDSCONTROLE VINKEL

Tijdens snelheidscontrole op Kaathoven te Vinkel op 4 maart zijn 49 bestuurders bekeurd. Max. 60 km. Hoogst gemeten snelheid 109 km.

AANRIJDING LETSEL OSS

Bij een aanrijding op de rotonde Hertogin Johannasingel - Vierhoelsingel op maandagavond, is een 28 jarige fietser uit Oss gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. Het slachtof-fer kreeg geen voorrang van een 70 jarige automobilist uit Oss, die op de rotonde afsloeg.

RIJDEN ONDER INVLOED VINKEL

Een 41 jarige automobilist uit Schijndel is vannacht bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed op de Van Rijckevorselweg te Vinkel.

INBRAAK BEDRIJF OSS

Bij een inbraak in een supermarkt aan de Sterrebos te Oss afgelopen nacht is een onbekende hoeveelheid rookwaar weggenomen. De daders vernielden een ruit om toegang te krijgen tot het winkelcentrum en de winkel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie