Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 05-03-2002

Datum nieuwsfeit: 05-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 5-03-2002 Persbericht district Den Bosch

FIETSENDIEF AANGEHOUDEN

Vannacht heeft de politie in de Hinthamerstraat een 32-jarige Ossenaar aangehouden die kort daarvoor een fiets aan het Hinthamereinde had gestolen. De eigenaar had dat gezien en was de dief achterna gelopen. Samen met de politie heeft hij verder gezocht, in de Hinthamerstraat zagen ze hem lopen met de tas van de aangever. De fiets werd teruggevonden in de Casinotuin.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

Vanmiddag heeft de politie bij het station in Rosmalen een man aangehouden die kort daarvoor in een boekenwinkel aan de Vreeburg enkele pennen had gestolen. De eigenaar van de zaak had dat gemerkt en sprak de man buiten hierop aan, waarop de laatste een dreigende houding aannam en de twee per-soneelsleden omver duwde. De ter plaatse gekomen politie kon de man later op de Rodenborchweg aanhouden. De dief, een 21-jarige man woonachtig in Maliskamp, is ingesloten.

ALUMINIUM GESTOLEN

Bij een metaalhandel aan de Zandzuigerkade is maandagavond voor tienduizenden euro`s aan alumi-nium autovelgen en platte platen is gestolen. De velgen en platen lagen in diverse containers op het terrein. Men kwam binnen door het vernielen van het slot van het toegangshek. Ook werd een contai-ner weggenomen.

INBRAAK IN SCHOOL

In een schoolgebouw aan de Klokkenlaan is vannacht ingebroken. Er zijn twee cd-spelers weggeno-men.

BROMFIETSER

De politie heeft vanmiddag een 17-jarige bromfietser naar het bureau laten komen nadat politiemen-sen hadden gezien dat de jongen zonder helm, zonder gele platen en zonder verzekeringsplaatje over de Stationsweg reed. Toen getracht werd hem te laten stoppen, reed hij in volle vaart weg. Omdat de politiemensen hem kenden is bij zijn huisadres aangegaan, waarop werd gezegd tegen zijn ouders dat hij zich op het bureau moest melden. Hij kreeg drie bekeuringen mee naar huis.

KLEDING GESTOLEN

In een kledingzaak aan de Pastoor de Kroonstraat is vannacht een ruit vernield, er werd dameskleding weggenomen.

AUTO GESTOLEN

Aan de Zevende Buitenpepers is vannacht een grijze Mazda 323 met het kenteken TK-35-TT gesto-len. Aan de Koningsweg is maandagavond een blauwe Audi met het kenteken NV-BD-13 ontvreemd.

. VERKEER

Op de Tuinbouwweg in Haarsteeg zijn vandaag 50 automobilisten gecontroleerd op snelheid, 8 van hen reden harder dan de toegestane 60 km/u. Ook twee bromfietser reden te hard en zijn bekeurd. Ook een bromfietser zonder helm kreeg een verbaal. In Rosmalen en Empel zijn maandag diverse automobilisten bekeurd wegens te hard rijden. Er zijn 21 bekeuringen uitgeschreven op o.a. de Rodenborchweg, de Graafsebaan en de Oude Baan te Rosmalen en de Burg. Godschalxstraat in Empel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie