Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkiezingsuitslagen in 't hazzo Waalre

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Waalre

VERKIEZINGSUITSLAGEN IN 'T HAZZO

Waalre, februari 2002 - De Waalrese uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen worden op woensdagavond 6 maart aanstaande bekend gemaakt tijdens een informele en algemeen toegankelijke bijeenkomst in de foyer van 't Hazzo (Trolliuslaan 7 te Waalre). Gemeentebestuur en plaatselijke politiek zullen daarbij aanwezig zijn. Overige belangstellenden zijn eveneens van harte welkom om de uitslagenavond, die om 20.30 uur begint, te bezoeken.

Kempenland 107 FM, Waalres lokale omroep, verzorgt op de verkiezingsavond vanaf 21.00 uur een rechtstreekse TV uitzending vanuit de foyer van 't Hazzo. Er worden prognoses gegeven, verwachtingen gepeild, tussen- en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie