Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkiezingsavond in gemeentehuis Lisse

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Lisse
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Lisse

26-02-2002 Verkiezingsavond 6 maart in gemeentehuis

Volg live de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen

Nieuwsgierig hoe de inwoners van de gemeente Lisse op 6 maart hebben gestemd? En welke mensen in de gemeenteraad komen? Kom dan die avond naar de raadszaal van het gemeentehuis. In een gezellige sfeer, met bestuurders en politieke kopstukken, worden daar alle uitslagen van de stembureau´s bekend gemaakt.

Interviews met lijsttrekkers

Burgemeester mw. Van Zon-Langelaar geeft om 21.00 uur het startsein voor de avond. In etappes worden de uitslagen van alle 11 stembureaus op een groot scherm geprojecteerd. Ook worden de uitslagen vergeleken met de gemeenteraadsverkiezingen van vier jaar geleden. Verder zijn er interviews met lijsttrekkers en kandidaten. In het raadhuis staan twee televisietoestellen zodat belangstellenden ook de landelijke (NOS) en lokale (Holland Centraal) verkiezingsprogramma´s kunnen bekijken.

Naar verwachting kan de einduitslag omstreeks 22.30 uur bekend worden gemaakt. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 23.00 uur. De raadszaal is open vanaf 21.00 uur. Iedereen die belangstelling heeft om de avond bij te wonen, is van harte welkom. Voor een drankje wordt gezorgd.

Uitslagen raadsverkiezingen . rechtstreeks op radio en TV

Wilt u het liever thuis kunnen volgen? Omroep Holland Centraal brengt tussen 19.00 en 24.00 uur een speciale live radio-uitzending over de gemeenteraadsverkiezingen. Holland Centraal is met een verslaggever aanwezig in het gemeentehuis van Lisse. De hele avond wordt u op de hoogte gehouden van het tellen van de stemmen en ander verkiezingsnieuws. Behalve via de radio kunt u al het verkiezingsnieuws ook terugvinden op de TV-Krant, de teletekstservice daarachter, en de internetsite van Holland Centraal. Holland Centraal Radio is in de Bollenstreek te ontvangen via 88.1 FM kabel en 107.7 FM antenne.

Op 7 maart vindt u de officieuze uitslag op de website van de gemeente Lisse, twee dagen later gevolgd door de officiële uitslag.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie