Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 06-03-2002

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 6-03-2002 Persbericht district De Leijgraaf

MAN DOODGESTOKEN

Dinsdagavond is in een woning aan de Beatrixsingel in Veghel een man neergestoken. Het 50-jarige slachtoffer, afkomstig uit Veghel, overleed vrijwel meteen na de messteken. Politie en ambulance waren snel na de melding terplekke. De toedracht van het misdrijf wordt mo-menteel door de recherche onderzocht. Inmiddels is er vanochtend een verdachte aangehou-den. Het gaat om een 23-jarige man uit Veghel.

ONGEVAL LETSEL

Dinsdagavond zijn bij een ongeval op de Bosscheweg in Keldonk drie mensen gewond ge-raakt. Op de kruising met de Morgensstraat reed een 19-jarige Keldonker met zijn auto ver-moedelijk door rood, waarop hij tegen een andere auto botste. De bestuurder van deze auto, een 32-jarige man uit Rosmalen en zijn 22-jarige passagiere raakten gewond en zijn overge-bracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. Ook de andere automobilist is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Veghel vervoerd.

AUTO GESTOLEN

Aan de Putterdonk in Veghel is vannacht een groene Volkswagen Transporter bedrijfsauto met het kenteken 45-BB-LT weggenomen.

INBRAKEN

Vanf het terrein van een bedrijfspand aan de Rijksweg in Veghel zijn vannacht twee beelden met een waarde van 650 en 850 weggenomen. Men had het hekwerk opengeknipt.

VERKEER

OP de Rondweg in Volkel zijn dinsdagmiddag 34 automiblisten via een radarcontrole be-keurd wegens te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 114 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie