Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 06-03-2002

Datum nieuwsfeit: 06-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 6-03-2002 3e Persbericht 6 maart 2002

Eindhoven:Onder invloed
Een 55-jarige Eindhovenaar is woensdagavond om 19.30 uur beboet voor het rijden onder invloed. De man blies tijdens een alcoholcontrole op de Fuutlaan 0,7 promille. Hem is een boete van 190,- euro opgelegd.

Eindhoven: Diefstal auto
Woensdag overdag is in de W van Millenberchstraat een zwarte Opel Kadett GSI met het kenteken XY-61-LZ gestolen.

Valkenswaard: Verkeerscontrole
De politie in Valkenswaard heeft woensdagmiddag tussen 14.45 en 16.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Bosstraat en Leenderweg. Er zijn 31 automobilisten bekeurd die ter plaatse een verboden richting inreden.

Valkenswaard: Rijbewijs kwijt
Een 29-jarige man uit Valkenswaard heeft woensdagmiddag rond 17.30 uur zijn rijbewijs bij de politie moeten inleveren. Agenten zagen hem met een auto op de Maastrichterweg rijden. Met ruim 150 km/u reed de man richting Valkenswaard. Op de Markt reed hij zich vast in het verkeer. Hij werd aangehouden. Na kort overleg met justitie moest de man zijn rijbewijs inleveren. Er wordt bovendien proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Veldhoven: Gsm uit handen gerukt
Op het Meiveld in Veldhoven is woensdagmiddag om 14.00 uur bij een 33-jarige man uit Geldrop de telefoon uit zijn handen gerukt. Het slachtoffer liep op het Meiveld en was bezig met telefoneren. Een jongen op een bromscooter rukte de gsm uit zijn handen en ging er met de buit vandoor.

Geldrop: Diefstal auto
In Geldrop op het Emopad is bij een bedrijf tussen dinsdag 15.00 en woensdag 15.00 uur een rode Chevrolet Nomad met het kenteken DR-69-99 gestolen. De auto stond bij het bedrijf op het terrein. Het betreft een oldtimer.

Bladel / Hapert : Verkeerscontroles
Woensdagmiddag heeft de politie in Bladel op de Rondweg en in Hapert op de Oude Provincialeweg verkeerscontroles gehouden. Er werden veertien automobiliste bekeurd. Er werd onder meer bekeurd voor: niet dragen autogordel (9) APK (1) vallende lading (1) geen rijbewijs (1) onverzekerd rijden (1) en foutieve registratie (1).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie